U bent hier

Goeroes Zonder Grenzen

                                       

Goeroes Zonder Grenzen is een Comedyshow.

Ik speel dit programma samen met Comedytrain stand-uppers Arthur Umbgrove en Joep Stassen. In deze voorstelling spelen we drie managementgoeroes zoals u ze regelmatig tegenkomt op bedrijfsbijeenkomsten en congressen … maar dan anders…

Zelf speel ik (meestal) de rol van Aernout van Speijck. Conservatief, Old Boys network, werkt als voorzitter van een onduidelijke denktank. Is zeer goede vrind van Sweder van Wijnbergen en Frits Bolkestein. Kritische maar traditionele blik op de wereld. Stoelt zijn mening altijd op wetenschappelijke inzichten.
Bobby J. Miltenburg is in ons driemansschap de vlotte, mooie praatjesmaker. Veeel wol, weinig inhoud. Heeft goed gekeken naar Ratelband, Steve Jobs en Ben Tiggelaar. Handige, commerciele jongen in het schnabbel-babbel circuit. (Rutger zet graag een lekkere vette Bobby neer).
Aryuveda Kamaran is de Yogi goeroe. Neemt u mee naar uw innerlijke fluit (achter je 3e chakra). Deed de school voor zijns-orientatie in Driebergen en de academie van tantra-reading in Zeist. Zijn moeder noemt hem nog gewoon Jan.

Humor en realiteit zitten elkaar dicht op de hielen. Op energieke wijze plaatsen deze externe sprekers kanttekeningen bij de hypes waar de BV Nederland al jaren achteraan draaft. De Goeroes Zonder Grenzen zetten u aan het denken en brengen de zaal letterlijk in beweging. De show is scherp en hilarisch en wordt aangepast aan uw inhoud en situatie en is daarom altijd actueel.

Goeroes Zonder Grenzen zorgt voor een moment van zuurstof. De show relativeert, de zaal ontspant zonder de inhoud van de dag uit het oog te verliezen. Zeer bruikbaar als intermezzo tijdens congressen en andere bedrijfsbijeenkomsten.

Website Goeroes Zonder Grenzen

Bekijk hier de videos op we ooit wekelijks maakten voor NUzakelijk

                      

Nieuws

21 okt 2014

In 2013 was ik finalist bij de Dagvoorzitter van het Jaar verkiezing. Een prachtige nominatie en een mooie uitkomst!

  lees meer

04 mrt 2015

De Speld LIVE, voortgekomen uit een samenwerking tussen de Goeroes zonder Grenzen en De Speld, is een humoristische nieuwsshow die de effectiviteit van uw bijeenkomst vergroot. In dit programma zetten we uw boodschap centraal maar vergeten we niet het publiek te laten lachen.

Uw doelstelling en de satire van De Speld gaan hierbij hand in hand.

lees meer

Twitter

Realisatie: Bruna & Bruna Communicatiebureau