U bent hier

More Balls Than Most

                                                

In 1994 ontmoette ik Robert Hersee, oprichter van More Balls Than Most.
Het klikte zoals het maar zelden klikt. We besloten samen te gaan werken aan een missie die we spottend formuleerden als: De hele wereld aan het jongleren krijgen.
De filosofie erachter: Mensen in deze snel veranderende wereld iets leren over
“De Kunst van het Loslaten”. Daar wordt de wereld beter en humorvoller van was ons uitgangspunt…… De vraag naar deze training was overdonderend! Met ons team leerden we duizenden bedrijven op een andere manier kijken naar leren, loslaten en veranderen. En dat slechts bewapend met 3 jongleerballen en een overdosis energie. Naast de jongleerlessen ontwikkelden we veel andere trainingen en workshops. Vandaag de dag gebruik ik deze korte workshops nog regelmatig op de dagen die ik organiseer of waar ik onderdeel van uitmaak. Het zijn krachtige metaforen om mensen in beweging te krijgen.

Mijn specialiteiten:

Jongleerworkshop “De Kunst van het Loslaten”
Over verandering, doorbreken van barrieres en vertrouwen.

Het strategische communicatie doorgeefspel
Een workshop over creativiteit, (procesmatig) samenwerken en denken in mogelijkheden. Hoe het doorgeven van ballen je inzicht geeft in bedrijfsprocessen en jouw aandeel daarin.

De workshop bruggenbouwen met KNEX
Bouw in kleine teams bruggen die uiteindelijk een grote brug vormen. Ik monitor de groep op slagkracht, vermogen tot samenwerken en creativiteit en koppel dit na afloop terug in een scherpe maar met humor gebrachte analyse.

De Jongleershow
Samen met 1 of 2 topjongleurs breng ik uw boodschap verpakt in een wervelende presentatie. Vaak schrijf ik de show vooraf, soms woon ik de bijeenkomst bij en spelen we hem vers van de pers met de laatste inzichten en opinies er in meegenomen.
Op de pagina media staan een paar filmpjes van deze show.

De Wolact
De wolact is een geweldige energizer voor grote groepen. Na een stand-up introductie die ik op maat schrijf op uw thema verras ik het publiek door een groot aantal bollen wol in de zaal te gooien. Prachtige metafoor voor samenwerken en netwerken.

Al deze workshops en presentaties zijn binnen 60 minuten uit te voeren.
Met recht dus ontsuffende intermezzo’s.

Nieuws

21 okt 2014

In 2013 was ik finalist bij de Dagvoorzitter van het Jaar verkiezing. Een prachtige nominatie en een mooie uitkomst!

  lees meer

04 mrt 2015

De Speld LIVE, voortgekomen uit een samenwerking tussen de Goeroes zonder Grenzen en De Speld, is een humoristische nieuwsshow die de effectiviteit van uw bijeenkomst vergroot. In dit programma zetten we uw boodschap centraal maar vergeten we niet het publiek te laten lachen.

Uw doelstelling en de satire van De Speld gaan hierbij hand in hand.

lees meer

Twitter

Realisatie: Bruna & Bruna Communicatiebureau